Ako úspešne spolupracovať na diaľku – ecollaboration

Ako rastie dopyt z automotive, centier zdieľaných služieb a bánk po správnom uplatnení metód riešenia problémov vo virtuálnom prostredí, rozšírili sme aj náš kurz eCollaboration – Virtuálne tímy.

Dosiahnite porovnateľnú výkonnosť tímu v čase, keď sa kolegovia nemôžu stretávať v jednej lokalite.

Ako rastie dopyt z automotive, centier zdieľaných služieb a bánk po správnom uplatnení metód riešenia problémov vo virtuálnom prostredí, rozšírili sme aj náš kurz ecollaboration – Virtuálne tímy. Klienti najviac ocenili praktické cvičenia s ukážkami „toolov“ a možnosť vidieť do kuchyne lídrov digitalizácie.

Naučili sa pripraviť niekoľkohodinový kick-off projektu tak, aby účastníci nešli klávesnicou na „mute“ a mysľou na Maledivy. V online rolovej hre si vycibrili schopnosť zachytiť podprahové pnutie medzi členmi tímu a využiť techniky dosahovania dohody. Pri hovore zameranom na riešenie problému zistili ako rýchlo sa strácajú informácie a čo urobiť pre udržanie produktívnej pracovnej atmosféry. Krok po kroku si nastavili nové pravidlá pre spoluprácu tímov na diaľku.

Na konci vnútropodnikového kurzu našli vhodný pomer kombinácie mäkkých prístupov (situačné vedenie tímov, facilitácia a zvládanie konfliktných situácií) s tvrdými nástrojmi na manažment obehu ticketov, sledovanie progresu úloh či efektívne zdieľanie informácií.

Ak potrebujete v čase zmien režimu v tíme udržať svoju flexibilitu, kontaktujte nás na adrese fbe@fbe.sk a radi vám pomôžeme.

Dávame do pozornosti tieto kurzy

Prehľad kurzov k téme článku

Zaujímavosti a novinky

Dohodnite si konzultáciu

Kontaktovať