Efektívny a zaujímavý – tréning s príbehom

Kto otrávil kráľa? Podarí sa mu zachrániť život? Pridajte sa k veliteľovi hradnej stráže a staňte sa účastníkmi príbehu.

Kto otrávil kráľa?
Podarí sa mu zachrániť život?
Pridajte sa k veliteľovi hradnej stráže a staňte sa účastníkmi príbehu. Čaká vás zostup do katakomb. Nájdite cestu bludiskom a zachráňte kráľa, ktorého ktosi zákerne otrávil!

Zachráňte kráľa je nový formát tréningu v FBE. Je to simulácia v podobe interaktívneho príbehu, ktorého rozuzlenie je v rukách účastníkov. Budú dostatočne trpezliví, kreatívni a tímoví? Čas beží!

Príbeh tvorí základný rámec, storyline, a možno ho použiť na tréningy s týmito témami:

  • Leadership
  • Samoriadiacie tímy
  • Neformálne autority
  • Umenie vydržať
  • Tímová spolupráca, kreativita a ďalšie…

Aktivity, analýza, téma a príbeh na seba nadväzujú a tvoria harmonický celok. Takto účastníkov ešte viac zapájame do tréningového procesu a obohacujeme vzdelávaciu skúsenosť o originálny prvok. Príbeh neodčerpáva čas potrebný na tréning, ale dodáva mu štruktúru, napätie a pointu.

Tréning sme nastavili tak, aby účastníci v primeranej miere vychádzali zo svojej komfortnej zóny a ich rozvoj mohol byť efektívnejší.

Zachráňte kráľa ponúkame aj v kratšej forme teambuildingu.

„Zažila som už veľa dobrých tréningov v rôznych spoločnostiach. Tento tréning bol však jediný, ktorým nás sprevádzal príbeh od začiatku do konca. Bolo užitočné a motivujúce zapájať sa do tréningových aktivít. Páčilo sa mi to.“

Júlia Gecziková
Manažér logistiky
Účastníčka tréningu „Tímová spolupráca“
s využitím interaktívneho storyline „Zachráňte kráľa“

Príbeh je túžba, ktorá čelí prekážke. (Robert Olen Butler)

Ak máte záujem o ďalšie informácie, vyplnte prosím nasledovný formulár.

    Kontaktný formulár


    Budeme radi, ak nám pošlete mail, alebo zatelefonujete. V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme bližšie informácie, ako môžeme byť užitoční pri napĺňaní cieľov Vašej firmy.

    Správa bola odoslaná


    V krátkom čase Vás budeme kontaktovať.


    Späť na prehľad kurzov

    Zaujímavosti a novinky

    Dohodnite si konzultáciu

    Kontaktovať