18.03.2021

ONLINE kurzy FBE: Alternatíva prezenčných kurzov

Online kurzy vedieme interaktívne, dynamicky, akoby ste boli na prezenčnom kurze.

Online kurzy vedieme interaktívne, dynamicky, akoby ste boli v jednej tréningovej miestnosti s lektorom a účastníkmi. Využívame všetky kľúčové rozvojové nástroje ako na prezenčnom kurze.

Krátky videoklip o online tréningoch FBE:

Naším cieľom je, aby boli online kurzy FBE plnohodnotným rozvojovým priestorom, preto na nich zažijete všetky kľúčové cvičenia a metodické nástroje, ktoré používame na prezenčných kurzoch.

Zažijete tréning aj videotréning role play situácií z praxe, workshopy, prácu v skupinkách (vďaka breakout rooms alebo channels), interaktívne diskusie a case study, hlasovanie, zapisovanie na online flipchart, prezretie videoklipov, vyskúšanie preberaných techník, rôzne dynamické cvičenia atď.

Podrobnejšie ukážky vybraných nástrojov, ako ich využívame v online tréningoch, si môžete pozrieť v týchto videoukážkach:

Ukážka práce s lektorským videom, práca v skupinkách (breakout rooms), využitie online flipchartu a zdieľanie:

Ukážka komunikačného cvičenia, zdieľania prezentácie, videotréningu:

Nástroje hlasovanie (Poll Everywhere) a moderovaná diskusia sú v tejto ukážke:

Pri realizácii online formou vieme použiť rôzne online platformy, napr. MS Teams, ZOOM, Webex atď. podľa toho, ktorú platformu preferuje zákazník.

Zdieľané dokumenty robíme pomocou Google Docs, Microsoft Forms, Mural, Whiteboard atď.

A čo na naše online kurzy hovoria naši zákazníci?

„Z kurzu mám pocit, že nám bol akoby ušitý na mieru, dotýkal sa tém, ktoré sme potrebovali zlepšiť, popracovať na nich. Sprevádzanie lektora kurzom bolo na vysokej profesionálnej úrovni, vynikajúce komunikačné zručnosti, okamžité reakcie, overovanie, či všetci rozumejú. Pre mňa je kurz veľkým prínosom. Milo ma prekvapilo aj to, že v súčasnosti je možné po technickej stránke kurz viesť aj online pomocou mobile, a plne nahrádza kurz s osobnou prítomnosťou. Ďakujem“

Ľubica Zongorová, Allianz – SP, a. s.

Ďalšie referencie nájdete tu.

Zaujímavosti a novinky

Dohodnite si konzultáciu

Kontaktovať