23.08.2020

Escape Room

Účastníci, ktorí zažili toto školenie na vlastnej koži, oceňujú, že celé školenie je príbeh. Príbeh, ktorý si vyžaduje riešenie rôznych úloh a zadaní.

Účastníci, ktorí zažili toto školenie na vlastnej koži, oceňujú, že celé školenie je príbeh. Príbeh, ktorý si vyžaduje riešenie rôznych úloh a zadaní. Príbeh, počas ktorého visí vo vzduchu jediná otázka: „Dokážeme to vyriešiť? Podarí sa nám uniknúť ?“ Čas plynie a odpoveď sa blíži viac a viac.

Medzitým však… čaká účastníkov mnoho zaujímavých tém. Témy a úlohy spolu súvisia a to je to, čo všetci najviac oceňujú. A práve táto kombinácia vytvára veľkú dynamiku a spád.
Tak čo, podarí sa uniknúť aj vám?

„Escape room je zaujímavou a pre mňa novou formou, ako vzdelávať ľudí. Úvodný príbeh na začiatku je výzvou, ktorá účastníka vtiahne a dynamicky sprevádza celým školením. Vzdelávacie bloky sú striedané s aktivitami zameranými na logiku či rozhodovanie s miernym časovým tlakom, ktorý účastníka drží v napätí a posúva vpred. Obsah a rozsah takto získaných poznatkov nie je ukrátený, naopak obohatený o istú dávku adrenalínu, napätia a v správnom kruhu účastníkov aj humoru a zábavy.“

Zaujímavosti a novinky

Dohodnite si konzultáciu

Kontaktovať